Tijdens de allereerste competitiewedstrijd tegen de Koninklijke HFC werd met trots de geheel vernieuwde sponsorhome van de Businessclub Kozakken Boys onthuld.

In aanwezigheid van talloze sponsors werden de voorzitters Dick Hoogendoorn (Kozakken Boys) en Henri van Noorloos (Businessclub KB) uitgenodigd om officieel het gloednieuwe sponsorhome te openen.

Dit fantastische resultaat werd mogelijk gemaakt dankzij de onschatbare steun van onze loyale sponsors en de onvermoeibare inzet van onze vrijwilligers, die talloze verbeteringen hebben aangebracht.

Hoogendoorn MBI (voor het timmerwerk, de bar, de keuken, enz.)
Dik den Hollander Interieur (voor de PVC vloeren en vitrage)
EM Kantoorinrichtingen (voor de bestuurstafel en nieuwe stoelen)
Pruijsen & de Keijzer Schilderwerken (voor het schilderwerk)
Arie de Keijzer Schilderwerken (voor het schilderwerk)
Vos Installatietechniek (voor de installatietechniek)
JSB Electrotechniek (voor de bekabeling, enz.)
Kelpa (voor de verlichting)
Heineken (voor de tapinstallatie)
A. Smits Service (voor voegafdichting)
Reijnders Graveertechniek (logo Kozakken Boys op bar)

We willen ook onze diepe waardering uitspreken voor onze vrijwilligers Joost Kant, Ronald Verhoeven en Pieter Verhoeven, wiens inzet en betrokkenheid onschatbaar waren gedurende dit hele proces.

Daarnaast willen we iedereen bedanken die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan dit project. Het is moeilijk om iedereen individueel te noemen, maar jullie inzet en support zijn zeer gewaardeerd.

We zijn enorm trots op het eindresultaat en kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen in onze vernieuwde sponsorhome en bestuurskamer. Hier zullen we ongetwijfeld vele mooie momenten beleven samen!

Met warme groeten,
Het bestuur van de Businessclub Kozakken Boys

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091