Met grote vreugde delen wij mede dat onze Hoofd- en Shirtsponsor, De Klerk Werkendam – Waterbouw en Staalconstructie, hun genereuze sponsorschap met maar liefst 4 jaar hebben verlengd.

Bij De Klerk streven ze naar het verankeren van hun missie en visie in al hun zakelijke interacties. Het De Klerk DNA wordt gekenmerkt door eigenschappen als oplossingsgerichtheid, proactiviteit, no-nonsense mentaliteit, betrouwbaarheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Hun doel is het aangaan van langdurige relaties met alle betrokken partijen, zowel opdrachtgevers als partners. Ze ambiëren een nationale rol op de civiele markt, met een specifieke focus op waterbouw en staalconstructie. De synergie tussen hun verschillende bedrijfsonderdelen stelt hun in staat om grootschalige projecten te realiseren, vaak in samenwerking met partners. Innovatie en het voortdurend zoeken naar nieuwe wegen om de doelen van hun opdrachtgevers te bereiken, vormen de kern van onze aanpak.

Onze oprechte dank gaat uit naar De Klerk BV voor hun royale sponsoring, die van onschatbare waarde is voor onze organisatie. We kijken ernaar uit om onze succesvolle samenwerking voort te zetten op sportpark ‘De Zwaaier’ in Werkendam.

De betrokkenheid van De Klerk BV draagt niet alleen bij aan de sportieve uitstraling van onze club, maar versterkt ook de band tussen ons en de lokale gemeenschap. We zijn opgetogen over de toekomstige mogelijkheden en het gezamenlijke streven naar succes

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091