Met groot genoegen delen wij u mede dat Nelf Marine Paints de komende vier jaar wederom onze gewaardeerde shirtsponsor zal zijn. Bovendien hebben zij hun Goudsponsorschap eveneens verlengd voor een periode van vier jaar.

Onze oprechte dank gaat uit naar Myron Dokter en Adri Vlot voor hun gulle sponsoring, die van onschatbare waarde is voor onze organisatie. Wij kijken uit naar een voortzetting van de succesvolle samenwerking op sportpark ‘De Zwaaier’ in Werkendam.

De betrokkenheid van Nelf Marine Paints draagt niet alleen bij aan de sportieve uitstraling van onze club, maar versterkt ook de band tussen ons en de lokale gemeenschap. We zijn enthousiast over de toekomstige mogelijkheden en het gezamenlijke streven naar succes.

Met vriendelijke groet,
Businessclub Kozakken Boys

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091