Met veel genoegen kondigen we aan dat FC de Rebellen op 2 november te gast zal zijn op sportpark De Zwaaier tijdens de jaarlijkse sponsoravond.

Op deze bijzondere avond staat een exclusieve sponsorbijeenkomst op het programma. Tijdens deze avond krijgen onze gewaardeerde sponsoren de kans om volledig op de hoogte te worden gebracht van alle facetten omtrent onze businessclub en voetbalvereniging, dit alles gepresenteerd door onze voorzitter, de heer Dick Hoogendoorn.

Voorafgaand aan de presentatie is er gelegenheid voor al onze sponsoren om te genieten van een luxueuze barbecue, verzorgd door Slagerij van den Heuvel. Een culinaire traktatie om de avond goed te beginnen.

Na de boeiende presentatie door onze voorzitter, is het tijd voor een avond vol entertainment verzorgd door niemand minder dan FC de Rebellen, met onder andere John de Wolf en Royston Drenthe. De avond wordt in goede banen geleid door de getalenteerde sportverslaggeefster bij ESPN, Aletha Leidelmeijer.

Hier is het gedetailleerde programma:

Locatie: sponsorhome Kozakken Boys

Inloop vanaf 17:30 uur
Aanvang barbecue om 18:00 uur
Presentatie door Dik Hoogendoorn om 19:00 uur
FC de Rebellen om 20:00 uur

deelname gratis
toegang: op vertoon van uw sponsorpas

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een avond vol plezier, informatie en vooral veel gezelligheid. Mis dit niet!

Inschrijven is vereist. >>

Natuurlijk mag u een gast of gasten meenemen, en het zou zelfs leuk zijn als u overweegt om een potentiële sponsor mee te brengen.

 

Ja! ik kom naar de sponsoravond

Inschrijving vereist

sponsoring(Vereist)

 

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091