Met buitengewone blijdschap brengen wij het heuglijke nieuws naar voren dat de MPD-group uit Dordrecht zijn toewijding als shirtsponsor bij Kozakken Boys aanzienlijk heeft verlengd, en wel voor een indrukwekkende periode van vier jaar.

Dit royaal gebaar omvat zowel het sieren van de tenues van onze A-selectie als de shirts van alle teams binnen onze trotse vereniging.

Het is met oprechte dankbaarheid dat wij onze diepe waardering willen uiten aan de heer Dennis van Wijlen voor zijn onschatbare sponsorschap. Zijn voortdurende betrokkenheid en ondersteuning hebben een onmiskenbare impact op onze club gehad en zullen dat blijven doen in de toekomst.

Wij kijken met immense verwachting uit naar de komende jaren van voortdurende samenwerking en wederzijdse groei, temidden van de dynamiek van sportpark ‘De Zwaaier’ in Werkendam. Onze gedeelde visie en vastberadenheid om te groeien en te bloeien, gekoesterd in een sfeer van wederzijds respect, beloven een stralende toekomst voor Kozakken Boys en MPD-group.

Met oprechte waardering voor deze vruchtbare samenwerking en vriendelijke groeten,

Businessclub Kozakken Boys

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091