Met groot genoegen delen wij mee dat Poeliersbedrijf van Hemert uit Brakel zich met vreugde heeft aangesloten als Goud Partner van Kozakken Boys.

Over Poeliersbedrijf van Hemert
Poeliersbedrijf van Hemert heeft zich toegewijd aan het leveren van verse, ambachtelijke kipproducten aan slagerijen, poeliers en de horeca. Ons assortiment omvat ook gevogelte, wild gevogelte en wild. Daarnaast zijn we te vinden op diverse weekmarkten.

Toewijding aan kwaliteit
Bij Poeliersbedrijf van Hemert verwerken we met zorg en ambacht alle hoogwaardige producten, zoals met de hand gefileerde kipfilet en veelzijdige kipdijfilet. We kopen al jarenlang onze kip van de beste kwaliteit bij dezelfde slachterijen, waardoor we de herkomst goed kennen. Wilco en zijn team staan zelf op de werkvloer, zodat ze elk detail nauwlettend kunnen volgen. Of het nu gaat om instellingen, particulieren, slagers of collega-poeliers, Poeliersbedrijf van Hemert staat met het gehele team met plezier voor u klaar.
>>klik hier voor meer informatie<<

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan Wilco van Hemert voor zijn waardevolle sponsorschap en we zien uit naar vele jaren van voortdurende samenwerking op sportpark ‘De Zwaaier’ in Werkendam.

Met vriendelijke groeten,
Businessclub Kozakken Boys

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091