“Met blijdschap kunnen wij als Business Club Kozakken Boys melden dat Rebuild Body Plan, onder leiding van Hakan Karakus uit Oosterhout, Goud Partner is geworden van onze voetbalvereniging. Rebuild Body Plan zal verbonden zijn aan onze club tot en met het seizoen 2023-2024. Wij willen Hakan graag bedanken voor het vertrouwen dat hij in onze club heeft.

” WAAROM REBUILD BODY PLAN?
Wie wil afvallen, spiermassa opbouwen, herstellen, gezond/fit wil zijn of personal trainingen zoekt is bij Rebuild Body Plan aan het juiste adres.

Rebuild Body Plan is een zeer gerenommeerde organisatie die voedings- en trainingsplannen op maat maakt en personal training verzorgt voor mensen die echt willen investeren in blijvende resultaten. Uit alle delen van Europa, maar ook vanuit Dubai en Florida vinden klanten inmiddels hun weg naar ons.

Alleen het beste is goed genoeg. Daarom ontwikkelden wij naast onze voedings- en trainingsplannen ook Rebuild Nutrition. Rebuild Nutition is een eigen, hoogwaardige lijn van supplementen. De topkwaliteit van deze producten sluit naadloos aan bij onze visie: Fit zijn en fit oud worden. De werking ervan zie je uiteraard terug in de resultaten van onze cliënten.

Onze supplementen zijn te vinden op onze website.  Daarnaast maken personal trainers en sportscholen door heel Nederland gebruik van Rebuild Nutrition.

voor meer informatie: www.rebuildbodyplan.com

bron ©: website Rebuild Body Plan

 

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091