Reijnders graveertechniek uit Gorinchem is de laatste nieuwe sponsor van Kozakken Boys.  Jimmy en Damon van Leeuwen, commercieel en financieel directeur bij Reijnders graveertechniek, hebben zich verbonden als brons partner en LED boarding partner met Businessclub Kozakken Boys. Wij danken hun langs deze weg voor hun bijdrage.

REIJNDERS GRAVEER & LASERTECHNIEK B.V.

Reijnders Graveer en Lasertechniek B.V. is een uniek bedrijf dat in een breed marktsegment uitsluitend voor derden produceert. Onze enthousiaste mensen staan dagelijks voor kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en flexibiliteit.

U kunt bij ons tegen een scherp tarief gebruikmaken van onze brede expertise, onze innovatiekracht én ons het unieke machinepark. Om snel te kunnen reageren hebben wij een uitgebreid assortiment materialen in eigen huis op voorraad – van rvs, aluminium, reclame- en technische kunststoffen in vele soorten en kleuren tot aan ultradunne folies. Natuurlijk kunt u ook uw eigen specifieke materialen aanleveren om deze door ons laten bewerken.

Wij leveren u op zeer efficiënte wijze zowel halffabricaten als complete eindproducten. Bekijk de video’s op onze site om een goede indruk te krijgen van al onze mogelijkheden.

voor meer informatie www.rgenl.nl

 

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091