Kozakken Boys vergeet te scoren tegen Jong Sparta

Kozakken Boys heeft zaterdagmiddag het thuisduel tegen de beloften van Sparta Rotterdam gelijkgespeeld. Op een zonnig Sportpark De Zwaaier werd het 0-0.

Het eerste gedeelte van de eerste helft was voornamelijk voor de ploeg uit Werkendam, die tot twee goede mogelijkheden kwam. Echter, de doelman van de Rotterdammers was een sta in de weg voor de aanvallende intenties van Kozakken Boys.

Na een half uur spelen kwam Jong Sparta beter in de wedstrijd en nam wat meer het initiatief. Tot grote kansen kwam dit echter niet, op twee speldenprikjes na. Ook Kozakken Boys kon in de laatste fase van de eerste helft geen vuist meer maken en dus zochten beiden ploegen de kleedkamers op met een 0-0 ruststand.

Kozakken Boys kwam redelijk uit de startblokken in de tweede helft en lang ging de wedstrijd gelijk op. Met nog een kwartier te spelen dacht de hele Zwaaier dat de thuisploeg op een 1-0 voorsprong kwam na een fraaie aanval, maar de goal van Lars Hutten werd afgekeurd wegens buitenspel.

De laatste tien minuten van de wedstrijd verliepen rommelig met enkele opstootjes. Kozakken Boys had in blessuretijd nog een grote kans om alsnog de overwinning te pakken, maar niet voor het eerst vandaag wist de Rotterdamse doelman Kort op de bal te keren en te zorgen dat de wedstrijd bijzonder genoeg in 0-0 eindigde.

Wij bedanken René Mooy van Almbouw voor het sponsoren van de wedstrijdbal.
almbouw.nl

 

Kozakken Boys kan geen vuist maken in Spakenburg

Een gehavend Kozakken Boys trad aan in en tegen Spakenburg. Aan de blauwe kant van de Westmaat werd de wedstrijd rondom de rust beslist. De Werkendammers waren niet in staat de zo broodnodige punten mee naar Werkendam te nemen,

Kozakken Boys verloor na 20 minuten al Gwaeron Stout die zich noodgedwongen moest laten wisselen door een blessure. Verder kon de eerste helft omschreven worden als een gelijkopgaande strijd met de grootste kans voor Spakenburg. Uiteindelijk was het aan het einde van de eerste helft Ravelino Junte (volgend seizoen uitkomend voor Kozakken Boys) die Spakenburg op een 1-0 voorsprong zette. Tien minuten na rust kopte topscorer Floris van der Linden de 2-0 achter Mike van den Meulenhof.

Na de verdubbeling van de score leek het grootste verzet van de Werkendammers al ten einde. Toen de 3-0 ook van het hoofd van Van der Linden kwam was de strijd definitief gestreden. Johnny Lommers bepaalde de eindstand op 3-1.

 

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091