Foto: Teus Admiraal 

Net als vorige week speelde Kozakken Boys tegen een directe concurrent om degradatie. Waar een week geleden TEC met enig fortuin werd verslagen liepen de Werkendammers deze week tegen Maassluis de gehele wedstrijd achter de feiten aan en kon een verlies niet voorkomen worden.

In de eerste helft was het als snel 0-2 voor de bezoekers uit Maasluis. Een bijzonder slechte middag lag in het verschiet, maar even later herstelde Kozakken Boys zich knap met doelpunten van Lars Hutten en Thomas Marijnissen (strafschop). Met de 2-2 op het scorebord leek het vertrouwen terug te zijn bij de Kozakken, maar het veldspel van de Werkendammers bleef rommelig.

Vincent van de Berg was uiteindelijk degene die in de tweede helft de genadeklap gaf. Zijn inzet rolde tergend langzaam over de doellijn, wat de 2-3 betekende. Kozakken Boys gaf na de tegentreffer nog alles om een slotoffensief te realiseren en claimde in de slotfase nog een strafschop wegens hands. De arbiter van dienst wilde echter van niets weten waardoor de eindstand op 2-3 bleef staan.

Afgelopen zaterdag was MPD Fluid Technology de sponsor van de dag. 
MPD Fluid Technology is gespecialiseerd in het leveren van alle smeer, koelmiddelen, vetten, conserveer middelen, ontvetter, snij olie etc. van het merk Valvoline. Ze zijn geen olie dozen schuivers maar echte techneuten die de expertise in huis hebben om u gefundeerd en afgewogen van advies te kunnen voorzien.

Tevens waren zij zaterdag ook balsponsor van de wedstrijd.

Wij willen MPD Fluid Technology hartelijk bedanken voor de (shirt)sponsoring en hopen dat wij hen nog jaren mogen begroeten op sportpark De Zwaaier in Werkendam.
https://mpdfluid.nl/

 

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091