Foto: Teus Admiraal 

Kozakken Boys had een belangrijke taak te voldoen. De drie punten in Werkendam houden. De degradatieconcurrenten speelden allen tegen de middenmoot. Afstand nemen was dus het devies. Echter, de ploeg die in de winning mood zat liep tegen een verlies aan. Noordwijk was met 0-1 te sterk.

Met een goede openingsfase en een bijzonder gevaarlijke kopbal was de hoop op een overwinning, die er toch wel is de laatste weken op De Zwaaier, onmiddellijk in de hoofden van de Werkendamse voetbalharten geprent.

Verder zou de eerste helft niet in de boeken komen als een enerverend bedrijf. Zowel Kozakken Boys als Noordwijk waren aanvallend niet in staat tot grote kansen te komen. Één enkele keer kwam Kozakken Boys tot een grote kans. Tarik Fagrach schoot van dichtbij op de keeper.

Ook de tweede helft begon niet al te voortvarend voor beide ploegen. Kozakken Boys kwam na een uur spelen goed weg. Een achterstand werd nog voorkomen doordat de bal van de lijn werd gehaald. Tien minuten later was het alsnog raak voor Noordwijk. Van dichtbij werd de bal achter de Werkendamse sluitpost gewerkt.

Ook na het doelpunt kon Kozakken Boys geen vuist maken en bleef het gematigd aanvallen. Kansen gaf het niet weg, maar creëren ook niet.
Tot een kwartier voor tijd toen een voorzet bij de tweede paal terecht kwam en maar rakelings gemist werd door twee rood-witten. Vervolgens was er nog een laag schot richting het doel, maar een doelpunt zat er niet in. Een gevaarlijk slotoffensief bleef dan ook uit.

Zo verliest Kozakken Boys van Noorwijk, maar kan het zich dinsdag al herpakken tegen hoogvlieger AFC.

Afgelopen zaterdag was De Klerk B.V. de Sponsor van de dag. 
De Klerk waterbouw is een gerenommeerd bedrijf in vooruitstrevende constructieve waterbouwoplossingen waarbij ze een totaalpakket bieden: waterbouw, staalbouw en werktuigbouw.

Wij willen De Klerk B.V. hartelijk bedanken voor de (shirt)sponsoring en hopen dat wij hen nog jaren mogen begroeten op sportpark De Zwaaier in Werkendam.
http://www.deklerkbv.nl

Ook willen wij Ploegam B.V. bedanken voor het sponsoren van de wedstrijdbal.
https://www.ploegam.nl/

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091