Graag informeren wij u omtrent relevante informatie en aanmelden voor de wedstrijd zaterdag 12 februari as. Kozakken Boys – De Treffers om 15:00 uur.

Toegang hoofdveld staanplaatsen

Vanaf heden kunnen supporters weer een wedstrijd bijwonen, rond het veld geldt de 1,5m regelgeving.

Toegang hoofdveld zittribune

Hier kan alleen gebruik van gemaakt worden door onze seizoenkaarthouders. Een Corona toegangsbewijs is verplicht.  Bij de trap, aan zijde kantine, zal een externe beveiliger staan die hierop zal controleren.

Hierdoor zijn er geen losse kaarten voor de zittribune bij de kassa’s te koop.

Sponsorhome

Het sponsorhome blijft primair voor de sponsoren, bestuur tegenstander en genodigden, maar is alleen toegankelijk met een Corona toegangsbewijs. Hierdoor blijft de toegangsdeur beneden gesloten en is het sponsorhome alleen toegankelijk via de trap van de zittribune. Daar zal een externe beveiliger staan die bij binnenkomst hierop zal controleren.

Kantine

Om hiervan gebruik te mogen maken dient iedereen van 18 jaar en ouder in het bezit te zijn van een  Corona toegangsbewijs. Controle van uw QR-code kunt u bij binnenkomst al doen bij de beveiliger, dan krijgt u gelijk een stempel. Dan kunt u bijv. in de rust gelijk naar binnen, zodat de doorstroming dan goed verloopt.

Tevens dient bij verplaatsing een mondkapje verplicht.

Terras

Hiervan kan weer gebruik gemaakt worden, maar houdt wel de 1,5m regel in acht.

Het Bakske
Het Bakske naast de staantribune is tijdens thuiswedstrijden van het eerste elftal geopend. Hier kunt u terecht voor koffie, fris, broodjes en soep.

Toezicht en Handhaving
Vrijwilligers van Kozakken Boys – scheidsrechters, trainers, leiders, commissieleden, barmedewerkers, bestuursleden en stewards– zullen allemaal hun best doen om alles in goede banen te leiden. Luister daarom goed naar de aanwijzingen die worden gegeven, op het moment dat het misschien even niet goed gaat. We vragen daarom aan iedereen om zijn/haar verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Aanmelden gebruik Business Seats

  • Aanmelding is verplicht via de Businessclub App;
  • U aanwezigheid kunt u bevestigen via het menu wedstrijden. Vul het aantal personen in (dit is evenredig of minder aan het aantal Business Seats die op uw naam staan);
  • Komt u niet? Dan meldt u zich niet aan, zodat wij de overige Business Seat kunnen aanbieden aan overige sponsoren en/of prospects.

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091