Beste Sponsor,

Afgelopen weken hebben wij jullie op de hoogte gesteld van verschillende nieuwe aanwinsten die het eerste elftal komen versterken volgend seizoen bij Kozakken Boys. Deze week nieuws over contracten die wederom verlengd zijn.

Kaj Ramsteijn speelt ook volgend seizoen bij Kozakken Boys. De 31-jarige verdediger verlengd zijn contract met de club tot de zomer van 2023.

Ramsteijn is bezig aan zijn twee seizoen in Werkendam, nadat hij in 2020 overkwam van het Noorse Aalesunds FK. Dit seizoen kreeg de ervaren verdediger de aanvoerdersband toegewezen en is niet meer weg te denken uit het elftal.

 

Gwaeron Stout en Kozakken Boys hebben overeenstemming bereikt over een verbintenis tot de zomer van 2024.

De in Werkendam woonachtige 28-jarige middenvelder gaat volgend jaar beginnen aan zijn tiende seizoen op De Zwaaier.

Stout doorliep van zijn zevende tot zijn zestiende de jeugd van Feyenoord, waarna hij via De Zwerver in 2012 bij Kozakken Boys terecht kwam. Na zeven seizoenen verruilde hij Kozakken Boys voor IJsselmeervogels. Maar keerde in 2020, na één seizoen, weer terug naar het vertrouwde Werkendam, waar hij nu met twee seizoenen verlengt.

Kozakken Boys is verheugd met de contractverlenging van Kaj en Gwaeron en wenst ze beide nog veel successen toe op De Zwaaier.

 

Begin volgende week hopen wij met nieuws te komen over het hervatten van de competitie!

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091