Kozakken Boys heeft voor het aankomende seizoen verschillende nieuwe spellers aangetrokken. Graag stellen wij u hier wekelijks van op de hoogte.

Lowie van Zundert de 23-jarige centrumspits uit Nijmegen tekende een contract tot de zomer van 2024 in Werkendam. Van Zundert is momenteel nog bezig aan zijn eerste seizoen bij sv Spakenburg.

Van Zundert begon met voetballen bij VV Ravenstein en speelde daarna één seizoen bij RKSV Margriet. In 2009 sloot hij aan bij N.E.C., waarna hij vanaf 2016 stond ingeschreven bij de Voetbal Academie N.E.C./ FC Oss. Hier maakte hij in de A2, in het seizoen 2016/2017, liefst 41 doelpunten en gaf hij 19 assists.

Door deze prestaties kreeg de spits tijdens de voorbereiding op het seizoen 2017/2018 een kans bij het eerste elftal van de Nijmegenaren en debuteerde hij in de oefenwedstrijd tegen AL-Jazira Club. Tot een definitieve doorbraak bij de Nijmeegse formatie kwam het niet, waarna hij een halfjaar werd verhuurd aan RKC Waalwijk.

Na zeven wedstrijden voor RKC keerde Lowie terug naar N.E.C., om vervolgens in de winterstop voor een halfjaar verhuurd te worden aan De Treffers. Aan het begin van dit seizoen verkaste hij naar de blauwe zijde van De Westmaat, om bij sv Spakenburg aan te sluiten.

 

Ugur Altintas de 22-jarige aanvallende middenvelder komt over van de eredivisionist BVV Barendrecht en tekende een contract voor één seizoen.

Altintas heeft jarenlang bij Sparta in de jeugdopleiding gezeten en kreeg op 17-jarige leeftijd een contract bij de Rotterdammers. Uiteindelijk bleven kansen in het eerste elftal van Sparta uit, waarna hij een stagetraject in Turkije doorliep. Eenmaal terug in Nederland sloot hij aan bij BVCB uit Bergschenhoek.

Hier maakte hij veel indruk met zijn spel, waardoor hij in de zomer van 2020 een transfer naar Barendrecht afdwong. Voor de coronastop gold Altintas wekelijks tot de uitblinkers bij de Barendrechters. In de elf wedstrijden die de middenvelder dit seizoen heeft gespeeld, maakte hij twee doelpunten en gaf hij twee assists.

 

Kozakken Boys is verheugd met het aantrekken van Lowie en Ugur en wenst ze veel succes toe in Werkendam.

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091