Recent is ASN Autoschade Gorinchem nieuwe Brons sponsor geworden bij Kozakken Boys.

ASN Autoschade is een franchiseformule in autoschadeherstel die al 25 jaar actief is in de Nederlandse markt. Met ruim 80 aangesloten locaties beschikt ASN Autoschade over een landelijk dekkend netwerk. Deze vestigingen zijn eigendom van zelfstandige franchisenemers. De vestigingen van ASN Autoschade staan voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade, met een focus op efficiëntie. Bij ASN Autoschade staat de klant altijd centraal, deze willen wij ontzorgen en verrassen. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Autoschade is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

www.asngroup.nl

Namens Kozakken Boys danken wij ASN Autoschade Gorinchem voor hun steun aan onze vereniging.

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091