Het is helaas alweer even geleden dat we elkaar hebben ontmoet op sportpark de Zwaaier.

In het meest gunstige scenario kan er volgens de KNVB in het weekeinde van 5 en 6 februari weer gevoetbald worden. Maar daarvoor moeten de coronamaatregelen vanaf 14 februari wel worden versoepeld. We gaan afwachten wat er aanstaande vrijdag 14 januari tijdens de persconferentie gezegd gaat worden.

Zoals u waarschijnlijk al voorbij heeft zien komen zijn er ondertussen bij de club nieuwe ontwikkelingen gaande. Zo is onlangs Johan van de Werff aangesteld als nieuwe Technische directeur van Kozakken Boys. Johan zal zich met name bezighouden met de samenstelling van de selectie en de ontwikkelingen rondom het eerste gedurende het seizoen.

Op het gebied van spelers zijn er ook weer ontwikkelingen. Als eerste willen wij u informeren dat wij blij zijn om Kevin Cornet weer te verwelkomen bij zijn thuisclub. De linksback tekende voor het nieuwe jaar een contract voor twee seizoenen op de Zwaaier. Cornet is momenteel speler van Barendrecht.

Wij gaan u de komende tijd op de hoogte brengen van de ontwikkelingen bij de club.

 

Met sportieve groet,

Bestuur Business Club

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091