GORINCHEM – Elize van Veen stond in 2010 aan de wieg van wat sinds juli 2020 Goud Advocaten in Gorinchem is. Vanaf december 2019 gevestigd naast het station, aan wat wel gekscherend de Zuidas van Gorinchem wordt genoemd. “Voor ons een heel fijne locatie, want als wij naar buiten kijken zien wij de toren van de Grote Kerk en de molen.”

“Ondernemen is net topsport. Elke dag sta je met passie op om het beste uit jezelf, je team en je omgeving te halen. Elke dag lever je een topprestatie om een stap dichterbij je doel of droom te komen. Wij doen dit zelf en helpen ook anderen graag hierbij. Onder het genot van een goede bak koffie wisselen wij graag van gedachten over het uiteindelijke doel. Wij staan voor u klaar met tips, handvatten en adviezen om het u als ondernemer makkelijker te maken.”

Goud Advocaten helpt u niet alleen met uw zaak, maar staat ook altijd klaar voor advies. Specialisaties zijn: arbeidsrecht, contractenrecht, familierecht en ondernemingsrecht.

“Wetten veranderen continue. Wij houden alles voor u bij en beschikken over een volledig digitale bibliotheek. Vanzelfsprekend stellen wij onze klanten op de hoogte van relevante wetswijzigingen en wat dit betekent voor de praktijk”, geeft Elize kort weer waar zij en haar groep gespecialiseerde advocaten voor staan. Het team van zeven, waarvan drie advocaten, bestaat volledig uit vrouwen. “Dat is geen bewuste keuze, hoor. Het zijn allemaal kanjers overigens. En het is een sportief team, dat is meteen de link naar Kozakken Boys. Ook bij ons zit er het element van het willen winnen in. Wij gaan in onze dossiers tot het uiterste. Dat noem ik topsport.”

Voor veel meer informatie: www.goudadvocaten.nl

Interview door Wout Pluijmert

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091