Recent heeft De Rivieren Notarissen haar Brons sponsorcontract verlengd.

 

Samenleven, een huis kopen, overlijden, oprichten van een onderneming: wij gaan graag met u om de tafel bij belangrijke momenten in uw leven. Iedere situatie is anders; ook die van u. Wij luisteren naar wat voor u belangrijk is en hoe u het graag geregeld wilt hebben. Op basis daarvan geven wij u in begrijpelijk taal inzicht welke mogelijkheden er zijn, zodat u zelf kunt bepalen welke keuzes u maakt en hoe u het geregeld wilt hebben.

Als wij uw zaak in behandeling nemen, stellen wij u voor aan een van onze teamleden die uw vaste aanspreekpunt zal zijn en die u altijd kunt bellen als u vragen heeft. Via het beveiligde Online Dossier kunt de voortgang van uw zaken digitaal inzien en veilig documenten met ons delen op ieder door u gewenst moment.

 www.derivierennotarissen.nl

 

Namens Kozakken Boys danken wij De Rivieren Notarissen voor hun steun aan onze vereniging.

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091