Recent heeft Hoogendoorn maritieme betimmering en interieurbouw haar diamant sponsorcontract verlengd, ook zal hun logo vanaf dit seizoen te zien zijn op de achterkant van het wedstrijdshirt van het eerste elftal.

 

Hoogendoorn behoort al 60 jaar tot één van de meest vooraanstaande scheepsbetimmeraars en interieurbouwers in Nederland.

De kracht van Hoogendoorn vindt u terug in onze projecten. Zowel exclusief maatwerk als seriematige productie is mogelijk. Bij projecten bieden wij ook de mogelijkheid van turnkey-oplossingen. Wat uw wensen ook zijn, met Hoogendoorn bent u verzekerd van een flexibele en perfecte vertaling van uw wensen. U vindt Hoogendoorn interieurs terug in de meest uiteenlopende branches zoals maritieme branche, binnenvaart, luchtvaart, retail-branche, automotive branche, horeca, onderwijs, kantoren, zorgsector, overheid en particulieren. Als vooruitstrevend bedrijf hechten wij grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen door een milieubewuste wijze van produceren, maar ook door het actief ondersteunen van goede doelen en het motiveren en (bij-)scholen van onze medewerkers.

www.hoogendoorn-mbi.nl

 

Namens Kozakken Boys danken wij Hoogendoorn maritieme betimmering en interieurbouw voor hun steun aan onze vereniging.

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091