Recent heeft Nelf marine Paints BV haar Shirtsponsorcontract verlengd.

 

‘een moderne, hoogst hygiënisch ingerichte lakfabriek’. Zo presenteert de Nederlandsche Elektrische Lakfabriek (N.E.L.F.) zich bij de oprichting in 1916 aan potentiële klanten. Nelf is daarmee een van de eerste verffabrikanten in ons land die elektriciteit gebruik om verf te produceren. Van meet af aan richt Nelf zich op de professionele markt. Met de producten van het eerste uur worden rijtuigen, winkels, woningen, bedrijfsruimten en fabrieken van een beschermlaag voorzien. Nelf groeide uit tot een van de grotere verfmerken voor de professional. Het merk is actief in diverse Europese landen.

www.nelf.nl

 

Namens Kozakken Boys danken wij Nelf Marine Paints BV voor hun steun aan onze vereniging.

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091