Recent heeft JSB Electrotechniek haar Brons sponsorcontract verlengd.

 

In 2007 wordt JSB Elektrotechniek opgericht door Jan Admiraal, Sip Dijkstra en Bas Kortlever. Op dit moment zijn er 6 mensen werkzaam bij JSB Elektrotechniek. Het bedrijfspand van JSB Elektrotechniek staat aan de Rijshaak 18/a op het bedrijventerrein Nieuweweg in Hardinxveld-Giessendam.

JSB Elektrotechniek legt de elektriciteit voor zowel bedrijven als particulieren aan. Daarnaast voorziet het bedrijf ook panden van data- en brandmeldinstallaties. Dankzij de jarenlange ervaring en het grote netwerk van dit bedrijf is het mogelijk om iedere klus aan te nemen.

www.jsbelektrotechniek.nl

 

Namens Kozakken Boys danken wij JSB Electrotechniek voor hun steun aan onze vereniging.

 

 

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091