De Mediation en Echtscheiding shop Werkendam verlengd als Vrienden van Kozakken Boys sponsor!

Recent heeft De Mediation en en Echtscheiding shop Werkendam haar Vrienden van Kozakken Boys sponsor contract verlengd.

Wij zijn onafhankelijk, neutraal en ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Onze mediators bieden sinds 2005 professionele en betrouwbare hulp bij een scheiding. Tijdens een scheiding willen zij de mensen beter informeren, adviseren en begeleiden.

www.demediationshop.nl

 

 

Dream Well verlengd als Vrienden van Kozakken Boys sponsor!

 Recent heeft Dream Well haar Vrienden van Kozakken Boys sponsor contract verlengd.

 Sinds 2005 is Dream Well, gevestigd in Werkendam, producent van slaapsystemen en stoffering. Wij richten ons op alle soorten slaapsystemen en stofferingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Dream Well heeft zich voor de zakelijke markt gespecialiseerd in de scheepvaart en hotelbranche, waarbij we direct zaken doen met rederijen, scheepswerven en hotels. Alle producten worden in eigen beheer gemaakt. Wij geven u graag een passend advies.

www.dreamwellbv.nl

 

 

Den Doorn Installatietechniek BV verlengd als Vrienden van Kozakken Boys sponsor!

 Recent heeft Den Doorn Installatietechniek BV haar Vrienden van Kozakken Boys sponsor contract verlengd.

Al bijna 50 jaar richten wij ons op de installatie en onderhoud van (duurzame) klimaat, sanitaire en elektrotechnische installaties. Vanuit ons huidige bedrijfspanden in Nieuwendijk en Raamsdonksveer adviseren, realiseren en beheren wij deze installaties door bijna heel Nederland. Als totaalinstallateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Met “alles onder één dak” op het gebied van (duurzame) werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties maken wij het verschil waarbij eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan!

Www.dendoorn.nl

 

Namens Kozakken Boys danken wij bovenstaande bedrijven voor hun steun aan onze vereniging.

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091