Recent heeft De EM Kantoorsystemen haar Goud sponsorcontract verlengd.

 

EM Kantoorinrichting is een projectinrichter met een visie. Wij streven ernaar onze service continu naar een hoger niveau te brengen. Kwaliteit en klanttevredenheid hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit. Wij bieden u een compleet pakket. Als kantoorinrichter stellen wij onze klanten centraal. Dat is geen loze belofte: een klantgerichte instelling vormt het fundament van ons bedrijf. Als kantoor inrichter kijken we dan ook altijd naar uw budget, uw eigen smaak en de mogelijkheden die uw bedrijfsruimte te bieden heeft. Omdat wij al jarenlang haast dagelijks kantoren inrichten, heeft het vak voor ons geen geheimen meer.

www.em-kantoorinrichting.nl

 

Namens Kozakken Boys danken wij EM Kantoorsystemen voor hun steun aan onze vereniging

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091