Recent heeft 4Figures BV haar Zilver sponsorcontract verlengd.

 

4Figures is een accountantskantoor in Werkendam dat zich vooral richt op ZZP-ers, kleine ondernemers en het midden kleinbedrijf (MKB). Wij verzorgen de administratieve ondersteuning in de breedste zin van het woord. Controleren, administreren en regelen is niet het enige wat we doen. Wij onderhouden graag persoonlijk contact en hechten veel waarde aan een prettige relatie. Transparantie, betrokkenheid in onze werkwijze onderscheiden ons ten opzichte van onze concurrenten. Bovendien hebben wij gewoon verstand van financiën en weten wij wat er speelt in de markt.

www.4figures.nl

 

Namens Kozakken Boys danken wij 4Figures voor hun steun aan onze vereniging

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091