Dit keer presenteren twee echte Kozakken Boys-aanhangers zich aan een groter publiek. Corné Visser en Bastien Begemann zijn vanaf 2010 eigenaar en naamgever van BaCo Trucks & Trading B.V., tegenwoordig gevestigd op een toplocatie in Nieuwendijk.

De naam BaCo stond eerder drie jaar op het shirt van Kozakken Boys. Nu is het bedrijf goudsponsor bij de ‘boys’. “Wij waren in Werkendam aan de Vierlinghstraat echt uit ons jasje gegroeid”, legt Bastien Begemann uit. “Hier aan de Ippelseweg in Nieuwendijk kunnen wij onze voorraad van trucks en trailers op het 8500 vierkante meter grote terrein, beter presenteren. Wij zijn gespecialiseerd in jong gebruikte vrachtwagens. Alles wat op ons terrein staat is dealeronderhouden. Daarom kunnen wij onze klanten de complete onderhoudshistorie overleggen. Wij leveren gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit.” BaCo staat, in combinatie met het mooie jonge pand dat is betrokken, nu wel even gesteld voor de toekomst.

In coronatijd is de vraag naar jong gebruikte trucks onverminderd groot gebleven. Er ontstond krapte op de markt omdat fabrikanten problemen hadden met het produceren van nieuwe trucks. Naast de fraaie presentatie van de trucks en trailers blijft het internet de grote trekker ook in deze branche. Visser: “Klanten vinden ons online, komen daarna kijken en veelal ook kopen. Het jaar 2020 was een goed jaar. En 2021 ziet er goed uit omdat wij de klanten nog beter kunnen bedienen.” De grote vraag komt op dit moment vooral uit Zuid- en Oost-Europa. “Door onze jarenlange ervaring faciliteren wij het volledige exportverhaal, inclusief alle benodigde documenten.”

BaCo Trucks & Trading B.V.
Ippelseweg 14
4255 HZ, Nieuwendijk
Tel: +31 183 678 252
Bastien Begemann: +31 6 10 88 70 65
Corné Visser: +31 6 53 20 41 86
E-mail: info@bacotrucks.nl

Interview door Wout Pluijmert

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091