Als je een auto wilt leasen kom je voor heel wat vragen te staan. Welk merk auto wordt het, welk type, zal ik elektrisch gaan rijden, welke leasevorm is de beste en hoe zit het met de verzekeringen, reparaties en onderhoud? Autohaus365, dé nieuwe online mobiliteitspartner, heeft via een paar muisklikken voor iedereen een oplossing op maat.

Sjoerd van der Leeden van Autohaus365 Meerkerk is initiator van het nog jonge concept. “Bij het leasen van een auto, hetzij als particulier, hetzij als bedrijf, komt het aan op het maken van de juiste keuzes.” Samen met Sjef ten Berge en Daniël van Dormael is hij Autohaus365 gestart, dé nieuwe online mobiliteitspartner van Nederland. Drie specialisten, gepokt en gemazeld in de automotivebranche, hebben elkaar in Autohaus365 gevonden met één gezamenlijk doel: het leasen, financieren en verzekeren van auto’s persoonlijker, makkelijker en overzichtelijker maken. “Het online platform functioneert als een digitale dealer waarbij je in een one-stop-shop alles kunt vinden wat bij particulier of zakelijk leasen komt kijken.”

Flexibel
Online en offline staat Autohaus365 garant voor keuze, gemak en vrijheid. Een voorbeeld van die vrijheid is het brede pakket aan leasevormen dat Autohaus365 biedt. Van der Leeden: “Men wil geen ellenlange contracten, maar een flexibele schil. Samen bepalen wij de beste en meest gunstige lease- of financieringsvorm.” Een andere veelgebruikte leasevorm is financial lease. “In dat geval wordt de aankoopsom van de auto gefinancierd en word je direct eigenaar”, zegt Van der Leeden. “De ins en outs en alles wordt door ons tot in de puntjes geregeld: flexibel en duidelijk. Zo compleet zijn, en de combinatie van on- en offline diensten, maakt ons uniek. Als Autohaus365 staan wij garant voor persoonlijke aandacht en dezelfde zekerheden als bij garages.” Van der Leeden vervolgt: “Door het enthousiasme van een goede klant van ons zijn wij betrokken geraakt bij Kozakken Boys. Dat zal eind 2019 zijn geweest. Kort daarna kwam corona en ging het voetbal plat. Straks pakken wij de contacten weer op.”

Autohaus365
Tel.: (085) 049 11 44
info@autohaus365.nl
www.autohaus365.nl

Interview door Wout Pluijmert

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091