ECHT – OMRU is met de productiefaciliteiten en het kantoor gevestigd in het Limburgse Echt. OMRU Scheepsramen komt u ongetwijfeld met enige regelmaat tegen in de Werkendamse haven. Dat is meteen ook de reden waarom OMRU aan Kozakken Boys is verbonden als interessante sponsor.

OMRU Scheepsramen, producent van aluminium scheepsramen en deuren biedt u een breed assortiment kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Producten die van varen een bijzondere ervaring maken. Onze deuren, schuifdeuren en vouwwanden maken wij op basis van thermisch onderbroken profielen. Wij hebben diverse standaardmodellen in ons assortiment, maar er is ook altijd maatwerk mogelijk. Zo kunnen wij deuren in elke gewenste RAL-kleur leveren. En voorzien van een glaspakket dat beantwoordt aan uw wensen op het gebied van geluidsisolatie en/of klimaatbeheersing.

Al meer dan vijftien jaar maken wij aluminium scheepsramen op maat voor binnenvaartschepen, passagiersschepen en werkboten. Robuuste producten, die voldoen aan de strenge kwaliteitsnorm ISO 3903 en op het gebied van kwaliteit en veiligheid niets te wensen overlaten. Dat vinden ook de partijen die onze ramen regelmatig certificeren, zoals Bureau Veritas, Register Holland, Lloyds e.a. In 2020 hebben wij onze productiefaciliteiten uitgebreid met een nieuwe productielijn voor deuren, schuifdeuren en vouwwanden. Uiterard kunt u bij ons terecht voor een compleet pakket ramen en deuren. Door ons geproduceerd, geleverd én vakkundig gemonteerd.

Onze aluminium ramen en deuren leveren wij aan eigenaren en (af)bouwers van motorschepen en tankers. Maar het zijn ook veelgevraagde producten voor toepassing in werkboten zoals duwboten, sleepboten, boten voor hulp- en reddingsdiensten, pontons en veren. En vergeet vooral ook de passagiersvaart niet. Steeds meer rederijen rusten hun vloot uit met onze maatwerkramen en -deuren.

Kijk ook op www.omruscheepsramen.com of neem direct contact op met Yvo de Ruijter, tel. +31 (0)6 203 51 424.

Interview door Wout Pluijmert

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091