SLIEDRECHT – Covebo Uitzendgroep, de naam zegt het al: wij werven, selecteren en zenden mensen uit. Wij zijn een ambitieus en snelgroeiend bedrijf, maar hoe groot we ook worden, Covebo verliest nooit zijn persoonlijke, directe en informele cultuur. De mensen die er werken zijn gedreven, een tikkeltje gek, ambitieus, gezellig en hartelijk. Wij werken graag samen en staan altijd voor elkaar klaar! Op 5 februari bestond de uitzendorganisatie 20 jaar. Het grote feest is vanwege corona even uitgesteld. Covebo is in die jaren uitgegroeid tot een succesvolle uitzendgroep, die het afgelopen jaar uitzendkrachten aan een baan heeft geholpen in de productie, logistiek, bouw, techniek en zorg.

Covebo Sliedrecht geeft daar een regionale invulling aan. Vincent den Adel, zelf in het verleden spits in de top van het amateurvoetbal, is vestigingsmanager in Sliedrecht. “Wij mogen in coronatijd overall niet klagen. De ene sector is wat drukker, de ander wat rustiger. Vanuit de Sliedrechtse vestiging hebben wij nu dagelijks 600 medewerkers aan het werk.” Covebo, het bedrijf hoort bij de grootse uitzendorganisators van Nederland, zet breed 9000 medewerkers aan het werk. Den Adel: “Voor de techniek hebben wij een eigen test- en trainingscentrum.”

Covebo is sportminded. Covebo Sliedrecht is door middel van onder meer bordreclame sponsor bij Kozakken Boys. Vincent den Adel laat zijn gezicht regelmatig op De Zwaaier zien. Den Adel traint zijn jongste dochter bij Heukelum. Zijn oudste dochter is een talent en komt nu uit voor Unitas in Gorinchem.

Covebo International heeft bureaus in Polen, Spanje, Roemenië en Litouwen. “Minder bekend is dat wij ook sterk vertegenwoordigd zijn in het plaatsten van Nederlandse vakmensen specifiek gericht op de Nederlandse markt.” Covebo is een jonge club uitzenders met een duidelijke missie: ieders wereld van werk, Gewoon Goed Geregeld. Voor onze klanten, kandidaten én eigen medewerkers. Al 20 jaar brengen wij de vraag naar flexibilisering op de Nederlandse arbeidsmarkt en het aanbod van Nederlandse en buitenlandse werkzoekenden samen. Werken vanuit ons ‘Gewoon Goed Geregeld’ principe en de menselijke maat, vormen daarbij altijd de basis.”

Interview door Wout Pluijmert

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091