OISTERWIJK – Ondernemers hebben het moeilijk tijdens de lockdown. Inkomsten blijven achter. HIT Profit helpt waar mogelijk. In deze periode steeds vaker online. “Wij adviseren bedrijven die bij ons nog geen klant zijn hoe zij de kosten, neem bijvoorbeeld energie, kunnen reduceren. Er zijn veel praktische tips. Zo is het handig om niet noodzakelijke apparaten uit te schakelen”, stelt Sander Hamburg, senior accountmanager bij HIT Profit, een onafhankelijk kennis- en inkoopcollectief voor ondernemend Nederland.
“Wij helpen inmiddels drieduizend ondernemers bij het managen van energiezaken. Zaken die een organisatie draaiende houden, maar die veel tijd en moeite kosten. Steeds meer bedrijven zoeken daarnaast eveneens naar duurzame oplossingen voor hun energie omdat het vanuit de Wet Milieubeheer verplicht wordt gesteld, maar ook omdat ondernemers duurzaam willen ondernemen. Met de HIT Energy Solution helpen en stimuleren wij bedrijven daarbij. De Energy Solution is een online portal en app die duurzaam ondernemen heel eenvoudig maakt. Het geeft je inzicht in het energieverbruik. Onze energieanalisten schrijven een op maat gemaakt actieplan met concrete besparingsmogelijkheden waardoor je jaarlijks grote bedragen bespaart op energiekosten en tevens voldoet aan de eisen van de Wet Milieubeheer. En minstens zo belangrijk: naast een serieuze besparing op je energierekening, investeer je ook in een duurzame toekomst.”
Hamburg vervolgt: “Wij zijn dus geen installateur, maar denken graag mee. Wij beschikken binnen onze organisatie over hoogopgeleide die hier heel veel verstand van hebben.”
“Met onze afdeling HIT Sports zijn wij actief binnen het betaald voetbal, maar ook op divisieniveau zoals bij Kozakken Boys in Werkendam, waarmee wij sedert drie jaar een partnership hebben. Wij hebben onlangs een scan voor de club uitgevoerd. Daarbij hebben wij onder meer goed gekeken naar het gasverbruik. Binnenkort komen wij met het eindrapport. Via de businessclub van Kozakken Boys hopen wij verbinding te maken met andere sponsors. Doordat je dezelfde passie deelt, namelijk voetbal, komt je makkelijk in contact met andere businessclubleden. Mooi om te zien dat ontspanning en business zo samen komen.”

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091