Ook in het seizoen 20-21werken Kozakken Boys en HIT Profit weer samen. Sander Hamburg van HIT Profit legt uit waarom dat een goede zaak is;  “De verlenging toont dat we samen voor de lange termijn gaan. De club ziet een meerwaarde in onze diensten, maakt daar zelf naar tevredenheid ook gebruik van! Verduurzamen en besparen bieden we ook graag aan richting sponsoren en businessclubleden van Kozakken Boys. We brengen de mogelijkheden in kaart met een scan. Binnen een half uur weet je wat je kunt besparen en hoe je zaken slimmer kunt inrichten. Wij merken dat ondernemers juist nu graag die scan doen.”

 Carla Goes (PR & Communicatie) van Kozakken Boys: “Dit seizoen gaan wij er weer voor de volle 100% tegenaan, daarbij hebben we alle sponsoren nodig om dit extra te benadrukken en stimuleren. Een aantal sponsoren maakt al gebruik van de diensten van HIT Profit, met resultaat! Voor ons een belangrijke reden om de samenwerking voort te zetten het komende jaar.”

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091