Bijzonder trots kunnen wij u melden dat Golfpark Almkreek onze nieuwe Goud Partner wordt bij Kozakken Boys.

September jl. hebben de leden van Businessclub Kozakken Boys op Golfpark Almkreek mogen genieten van een masterclass golfclinic. Het eerste elftal heeft zijn kans gepakt en maakte eveneens graag gebruik om kennis te maken met golf. Een potje footgolf bleef ook zeker niet uit op deze prachtige dag. De activiteiten tussen spelers en partners resulteerde de dag positief in winst tegen IJsselmeervogels.

Op Golfpark Almkreek is iedereen welkom!
Golfers, footgolfers, fietsers, wandelaars en natuurlijk ook gasten die komen vergaderen, een hapje komen eten, een drankje komen doen of een feestavond beleven. Iedereen kan op Almkreek op zijn of haar eigen manier genieten van deze unieke plek in het Land van Heusden en Altena, midden in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Holland op z’n mooist!

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091