Met trots heten wij “De Mediationshop” welkom als nieuwe sponsor bij Kozakken Boys.

Vincent Wijmans, die wij binnen onze club kennen als jeugdvoorzitter, heeft zich recent aangesloten als partner bij “De Mediationshop”. Als gecertificeerd mediator bij echtscheidingen en arbeidsconflicten gaat hij nu ook de regio rond de gemeente Altena bedienen. Vincent helpt partijen om tot heldere oplossingen te komen en biedt met een praktische aanpak houvast in moeilijke en onzekere tijden voor partijen. Of zoals hij zelf zegt: “Samen maak je het verschil!”

Mediation is een vorm van conflicthantering, waarbij een mediator partijen ondersteunt in het maken van goede afspraken bij echtscheiding of arbeidsconflicten. Wij bemiddelen onafhankelijk en neutraal en beschikken over de nodige deskundigheid op juridisch gebied. Het in standhouden van de onderlinge relatie vinden wij tijdens een traject een belangrijk aspect. Als u zelf wilt meepraten over de toekomst en de beslissing daarover niet aan een rechter wilt overlaten, dan bent u bij ons aan het goede adres. U zult dan al snel merken dat wij streven naar oplossingen die duurzaam zijn. Uiteraard hebben wij hierbij oog voor de emoties en de verschillende belangen. Wij combineren oprechte persoonlijke aandacht met een heldere en pragmatische aanpak.

Kozakken Boys wenst “De Mediationshop” succes en veel plezier bij onze Businessclub.

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091