Vrijdag 18 september a.s. organiseert Businessclub Kozakken Boys op Golfbaan Almkreek haar derde “Business golftoernooi”. Wij willen u als lid van onze Businessclub, samen met een introducé*, van harte uitnodigen voor deze dag.

18-HOLES WEDSTRIJD
Voor de geoefende golfer is er een 18-holes wedstrijd.

GOLF CLINIC
Heeft u nooit of weinig gegolfd? Dan bent u ook van harte welkom op onze golf clinic! U krijgt golfles van een professionele golfinstructeur. Aansluitend op de golfles neemt u deel aan een 9-holes wedstrijd op de par-3 golfbaan.

We sluiten de dag af met een prijsuitreiking en een diner.

* uw introducé dient een beslissend persoon bij een bedrijf te zijn.

aanvang 12:00 uur

Locatie: Golfbaan Almkreek
t Hoekje 7b Almkerk

Businessclub Kozakken Boys

Contact 

Nieuwe Kozakken Stoep 1,
4251 PN Werkendam

 

06 51518091